Boris Berlin er uddannet i Sovjetunionen, og kender derfor et uddannelsessystem for designere, der er anderledes end det vestlige. Men det viste sig senere, at det var en kopi af en tysk uddannelse.

Hvad skal man bruge af udstyr til det søde køkken? Mette Blomsterberg fortæller, og får vist, hvordan udstyret ikke blot kan bruges til det søde køkken men også i det salte.

Hvordan så en arbejderbolig ud i 1915, og hvad var det for et liv man levede? Vi kommer på besøg hos familien Sørensen, hvis lejlighed, som beboerne stort set ikke ændrede fra familien flyttede ind og den sidste beboer flyttede i 1990.

Det kan være en rar følelse at mærke, at man ikke er alene. Mange, der bor i lejligheder, synes, at det er hyggeligt, at man kan høre naboerne. Men når det bliver til nabostøj, kommer det ind på ens mest private område. Man kan også opleve, at man kan høre alt hvad naboerne siger, og det betyder så … Hør også, hvad man kan stille op med nabostøj.

Boligpodcasten fortæller bredt om boliger. Det er vigtigt, hvordan vi selv bor, og spændende hvordan andre gør det. I podcasten kan man høre om, hvordan vi bor i Danmark, og få gode ideer til, hvordan man kan indrette eller ændre sin bolig. Man kan høre om menneskers drømme om boligen, der skal danne udgangspunkt for det gode liv, og måske drømme med selv.