Ophavsret

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Boligpodcasten forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4. Det må
kun anvendes som beskrevet nedenfor. Anden anvendelse må kun ske med tilladelse fra Boligpodcasten.

Man er velkommen til at linke til og dele hjemmesidens indhold. Når man lægger et link ind på en hjemmeside eller bruger delingsknapper på Boligpodcasten.dk, kan billeder optræde på det sociale medie, og dette er tilladt. Det er ikke tilladt at kopiere billeder og lægge dem op på en hjemmeside eller ind på de sociale medier, da det kan krænke ophavsmandens rettigheder.

Til ikke-kommercielt formål må der indlejres en player fra Spreaker , hvor podcasten bliver afspillet på en anden hjemmeside (find knappen “</>Embed”).

Sponsor og medvirkende sponsor kan anvende indholdet i en kommerciel sammenhæng.

Billeder og tekst må kun anvendes efter aftale. De fleste billeder tilhører tredjepart, og må kun anvendes på Boligpodcastens hjemmeside, og Boligpodcasten har ikke mulighed for at give tilladelse til benyttelse af disse billeder.

Det er tilladt at bruge citater fra hjemmesiden i overensstemmelse med almindelige regler om citat.