Annoncering og sponsorering

Panorama over København

Podcast er et populært medie, og det er en mulighed for at nå et publikum på en anden måde end man kan gennem tekst og video. Man kan måske tænke, at boliger drejer sig om at se, men det drejer sig i høj grad om de historier og forestillinger, der knytter sig til boligen. Derfor er der også kommercielle muligheder ved at benytte podcast til markedsføring af ydelser og produkter med relation til boligen. Boligpodcasten tilbyder p.t. ikke annoncering, men der er mulighed for at være sponsor.

Sponsorering af en episode

Man vil blive præsenteret for ideer til episoder, som man tilbyder at være sponsor for. Episoderne produceres uafhængigt af sponsor, der bliver nævnt som sponsor i start og slutning af episoden. En sponsor kan fx være en møbelproducent, der er sponsor for en episode om en af dens designere. Det bliver en almindelig journalistisk produktion om designeren, men møbelproducenten har fordelen af at kunne henvise til episoden i sin markedsføring. Det er nok så spændende at høre designerens egen stemme som det man kan opnå med skrift, og som møbelproducenten ofte vil have på sin hjemmeside eller i kataloger. Omfanget af den kommercielle udnyttelse af episoden vil også skulle aftales med de medvirkende.

Brug af materialet

Podcasten kan aflyttes på denne hjemmeside og en lang række apps til smartphone og notepad (se Sådan lytter du). Man kan dele indholdet fra Boligpodcasten.dk på de sociale medier, og man kan også få en player på sin egen hjemmeside, så man kan integrere det med sit øvrige indhold. Denne player får man ved at lægge et stykke udleveret kode ind på hjemmesiden.

På Boligpodcasten.dk er der til hver episode en side, der beskriver indholdet, og hvor der er omtale og links til sponsor.

Pris

Kontakt Boligpodcasten for at høre nærmere om at medvirke som sponsor og for at få et tilbud.

Andre medvirkende

Bliver du spurgt om at medvirke uden, at der er spurgt om du er interesseret i at deltage som sponsor, så kan du går ud fra, at der er tale om en medvirken, hvor der ikke er penge mellem dig og Boligpodcasten.