Mette Blomsterberg deler i denne episode ud af sin viden om redskaber og maskiner til det søde køkken. Vi er på besøg i hendes køkken, hvor hun har taget maskiner og redskaber frem, som hun synes er nogle af de vigtigste.
Hun er ikke en, der fylder køkkenet med udstyr for man skal hellere have lidt men godt. Når man vælger en god kvalitet, så får man nemlig både holdbarhed i mange år og en daglig glæde ved at bruge et godt værktøj. Det gælder hvad enten, det er noget simpelt som et piskeris eller en røremaskine.
Udgangspunktet er det søde køkken, men mange redskaber kan man bruge mere bredt til madlavning. Man skal måske være lidt fantasifuld i forhold til, hvordan man bruger sit køkkengrej. Hvad med fx at bage et brød i en springform eller bruge en dejskraber til at undgå spild, når man tømmer gryden med middagsmad?
Mette Blomsterberg giver mange gode råd, men hun mener, at man i sidste ende skal købe efter, hvad man selv har lyst til.
Billeder: Mette Blomsterberg (Boligpodcasten og Mette Blomsterberg har ikke nogen økonomisk forbindelse).
Medvirkende
Mette Blomsterberg har haft en lang karriere inden for det søde køkken siden hun blev udlært som konditor i 1990. Hun har skrevet en række bøger, og har medvirket i tv-udsendelser som Det søde liv, Den store bagedyst og Sukkertoppen.
Hun har lige afsluttet en ny julebog med alt det søde anno 2020 suppleret med en julemiddag og salater. Hun holder en del foredrag, og har skrevet et nyt, der handler om arbejdsglæde. Det er et erhvervsrelateret foredrag, hvor hun beskæftiger sig med, hvad der gør, at man får en god dag på arbejdet, og kommer glad hjem. Det har hun selv erfaring med, for som hun siger, har hun et arbejde hun elsker. Hun laver også workshops for virksomheder, der har brug for teambuilding. Hun har sin egen serie bageredskaber og -maskiner, som hun sælger fra sin webshop og nogle isenkræmmere.