Når man bor i en cirkusvogn

Laura Berdino uden for sin cirkusvogn

Det er noget helt speciel t ved at bo i en cirkusvogn. Laura Berdino fra Cirkus Arena bor sammen med sin mand og datter i en vogn, og fortæller hvordan det er at bo i et hjem, der skal pakkes sammen mange gange hvert år, så man kan drage til den næste by.

Der en bevægelse, hvor man aktivt vælger at bo i små hjem (tiny homes), og Laura Berdino fortæller om, hvad der er af fordele ved det lille hjem. Men er der ikke noget man mangler, når man skal leve på lidt plads?

Når man bor i en cirkusvogn, så bor man på sin arbejdsplads, og dem man arbejder med også er ens naboer. Hør om den særlige tilværelse, hvor arbejde og bolig flyder sammen.

Medvirkende

Laura Berdino har, fra hun var barn, interesseret sig for heste, men det var først som voksen, hun for alvor kom ind i cirkus. Som barn var hun på årlige ferieophold i Cirkus Arena, men stoppede som 18-årig. Da hun besøgte cirkus igen som 26-årig, faldt hun for cirkusdirektørens søn, Jackie Berdino, og på den måde blev hun en del af Cirkus Arena og familien Berdino. Hun optræder nu med heste, men har også en masse andre opgaver, for cirkus er en arbejdsplads, hvor der altid er noget at lave.