Fire nye rensdyr og en julemand lyser op til jul

Det er, som om corona-pandemien i 2020 har givet folk lyst til at gøre noget ekstra ud af boligen. Det gælder også for juleudsmykningen op til højtiden. Det har blandt andet sat sit præg på flere huse og haver i et rækkehuskvarter nord for Farum.

Ingen i kvarteret er dog gået så langt med julebelysningen som de to naboer Jesper og Nicolai. I år har de nemlig slået sig sammen om at opgradere udsmykningen af deres fælles carport og respektive forhaver. Og det er sket på en måde, der har gjort vejen med de to rækkehuse til en helt lille attraktion i kvarteret.

Julebelysningen, som ikke mindst begejstrer kvarterets mange børn, er tilmed ganske velovervejet. Der er også afstemt med de øvrige naboer, for kvarteret er præget af et godt nabofællesskab. Jesper og Nicolai har også bestemte meninger om, hvad der både er sjovt, og frem for alt – hvad der er hyggeligt.

I episoden fortæller de om projektet, og om hvad der har fået dem til at ”gå all in” på julebelysningen.

De har også masser af idéer til udvikling af projektet – hvis ”cheferne” inde i husene ellers går med til det. Og hvis de øvrige naboer bakker op.

Fotos: Charlotte Vilsholm/Boligpodcasten.

Hør også episoden Julestemningen begynder i november.

Medvirkende

Jesper Holst og Nicolaj Rasmussen fortæller.