21 God save your soul…

Stolen God save your soul
Optagelsen blev lavet i udkanten af Hennes Stephensens nyhøstede mark, hvor stolen er placeret ved nogle træer, og hermed optræder i den sammenhæng stolen er tænkt i.

Hannes Stephensen skriver:

Gudmund Nyeland Brandt, som har skabt vand-og blomsterhaven i Tivoli (1942-43), var pionér i moderne dansk havekunst. Han satte fokus på det almindelige menneskes naturbehov i en tid, hvor byudviklingen tog fart. Hans tro på, at natur har en væsentlig værdi for det enkelte menneskes livskvalitet skinner igennem alle hans projekter. Han lyttede til naturen, inden han formgav den, og sansen for frodig vækstlighed var hans signatur. Alle har brug for at lade sig inspirere af den natur, vi er en del af, og hensigten med denne stol er netop, at den skal lade sig integrere i naturen, gerne med grønne vækster, der snor sig ind i stolens kvadratnet, og at vi midt i alt det grønne oplever naturen på nærmeste hold og ser tingene i en anden og større sammenhæng.

Medvirkende

Hannes Stephensen


Hannes Stephensen er uddannet tømrer og arkitekt fra Århus Arkitektskole. Han har lavet nybygninger og restaureringsarbejde, og har designet møbler og inventar.